De Környezetbarát módon ajándékozni nagyon sok lehetőségünk van. Bár most vírus ideján nem mehetünk el szabadulószobába, vagy egy környezetbarát éttrembe, így is sok a lehetőségünk.

Az én kedvenceim. Adhatunk különleges élelmiszert, pl. egy helyi termelő érdekes lekvárját, ivóléjét, vagy bio csokoládét. Az én szüleim kaptak már Frei CAffe-s utalványt is, hisz ott nem mindennapi kávét kóstolhattak meg, és a Frei CAfféban igyekeznek méltányos kereskedelemből származó kávét venni, valmint újrapapírt használni. GYerekek pedig kaptak Fair Trade és bio csokit , a mikuláscsomagjukba. De te is süthetsz valami finomságot, és lehet az is az ajándék, vagy általad főzött lekvár, kecsap stb. Egyszer negymamám ajándékozott házi piros poaprikától a hagymáig a házi tésztán át mindennel tel levő csomagot pesti rokonoknak nagyon örültek neki.

De ajándékozhatunk bármit környezetbarátan, hisz ha könyvet, társasjátékot szeretnénk, szerzehetünk be a vateráról használtan. Ott szinte bármit megtalálni. A Testvérem már régóta szeretett volna Rizikó nevű játékot. Sokszor figyeltem a vaterán és egyszer ráleltem használtan. Ugyanolyan volt, mintha újonan vettem volna meg.

Aztán ott vannak azok az iparművészek, akik hulladékból készítenek valamit. Pl. én is fonok újságpapírból.

De a https://rethy-fashion.com/ oldalon farmerből készült egyedi dolgokat is lehet vásárolni.

Az én családom most is szolgáltatást fog kapni, hisz a szüleim, testvérem és a barátom online szabaduló szoba játékot kapnak majd ajándékba. De régóta divat nálunk a társasjáték kölcsönzés ajándékozása is.

De én nagyon örülnék, jó ügy támogatásának, állatörökbe fogadásnak, erdő örökbe fogadásnak is. ilyet viszont csak kifejezetten társadalmi felelősségvállaló, nagyon tudatos embernek szabad ajándékozni.